Paikallisuutiset

Santa’s Hotel Tunturiin on nimetty uusi hotellinjohtaja

Saariselän Santa’s Hotel Tunturin uusi hotellinjohtaja on Eeva-Marja Jokinen.

Eeva-Marja tuntee Santa’s Hotel Tunturin kuin omat taskunsa, sillä hän on toiminut Santa’s Hotelsin palveluksessa jo upeat 15 vuotta ja on siirtynyt uuteen tehtävään 11.1.2019 alkaen.

– Olen saanut seurata matkailun kehitystä Saariselällä ja matkailukeskuksen asiakasrakenteen huimaa muutosta lähietäisyydeltä viimeisten vuosien ajan erilaisissa, monipuolisissa tehtävissä.

Huhtikuussa 2004 tulin Keski-Suomesta Saariselän Tunturihotelliin myyntisihteeriksi, sitten siirryin asiakaspalvelu- ja myöhemmin myyntipäälliköksi. Kaksi vuotta olen toiminut hotellipäällikkönä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Alusta asti on Tunturissa ollut kotoisa olo, vaikka kansainvälisessä matkailukeskuksessa asuessa on ns. tavallinen elämä kaukana arkipäivistä. Vapaa-aika kuluu luonnossa ja voima työssä jaksamiseen ammennetaan metsästä ja tunturista. Aloitan ”uudessa vanhassa” tehtävässä ilolla, sillä siirtyessäni katsomaan kokonaisuutta uudesta näkökulmasta, apunani ja tukenani on osaava ammattitaitoinen henkilökunta, kertoo Eeva-Marja Jokinen.

Saat ti­lat­tua Saa­ri­se­län Sa­no­mat joko ko­tiin tai di­gi­leh­te­nä osoit­tees­ta: www.saa­ri­se­lan­sa­no­mat.fi

Santa’s Hotels

Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju. Ketjuun kuuluu kahdeksan majoitusyksikköä kuudella paikkakunnalla.

Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi

Luosto: Santa’s Hotel & Igloos Aurora

Ilmoita asiavirheestä