Paikallisuutiset

Saariselän Sanomat Pohjois-Suomen Erämessuilla

Pohjois-Suomen suurimmat erämessut järjestetään 13. kerran 17.-19.5 ja tällä kertaa Ouluhallissa, Oulussa. Pohjois-Suomen Erämessut on kiistatta suurin messutapahtuma Pohjois-Suomessa. 30-vuotista juhlataivaltaan juhliva Saariselän Sanomat on myös mukana messuilla.

– Tule noutamaan M4-osastoltamme uunituore Saariselän Sanomien Kesä-numero ja osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa viikon loman Saariselälle, toivottavat Inga-Briitta Magga ja Susanna Järvinen .

Messujen ohjelma on monipuolinen ja messuvieraat pääsevät myös kokeilemaan ja testaamaan erätaitoja useilla eri toimintapisteillä. Messuilla ovat esillä mm. Mikko ”Peltsi” Peltola , seikkailija Jussi Pusa , luontokuvaajat Lassi Kujala ja Jari Peltomäki , akvaariossa kalastusta ja sukellusta, jousiammuntaa, dronelennätystä, koiraesityksiä, eräelokuvia, kullanvaskausta, perhonheittoa, Konekarhu Jokke ja Koneilves Jamppa, tikanheittoa, lapsille palolaitoksen sammutusrata, frisbeegolfia ja eräravintola. Messuilla on myös lasten puuhanurkka. Puuhanurkassa lapsille on kasvomaalausta, piirustusta ja pientä kisailua. Sunnuntaina puuhanurkassa esiintyvät myös Muumipeikko ja Pikku Myy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pohjois-Suomen Erämessut:

Messut ensi kertaa kolmipäiväiset

Vuonna 2017 messuilla kävi 46000

Kävijätavoite 2019 on 35000

n. 400 näytteilleasettajaa

Teemoina metsästys, kalastus, retkeily ja luontokuvaus

Ilmoita asiavirheestä