Paikallisuutiset

Saariselän rinneravintola Lieggâ Láávu on nyt kesäkahvila

Saariselän kylällä sijaitseva Lieggâ Láávu on Euroopan pohjoisimman hiihtokeskuksen, Saariselkä Ski & Sport Resortin rinneravintola. Laskettelurinteet ovat luonnollisesti toiminnassa vain talvikauden ajan, mutta hiihtokeskus ei ole täysin hiljentynyt kesän aikana. Siellä on pidetty muun muassa suosittua pyörävuokrauspalvelua, josta pääsee lainaamaan sekä sähköistettyjä että perinteisempiä polkupyöriä. Niillä voi sitten ajella keskuksen omassa bikeparkissa tunturin rinteitä pitkin tai lähteä muualle retkelle.

Kesäisten aktiviteettien ohella myös ravintola toimii kesäkaudella. Kesäkaudeksi valikoimaa on muutettu enemmän kesäkahvilan tyyppiseksi: tarjolla on ollut kahvia ja muuta juotavaa, jäätelöä, herkullisia vohveliannoksia, hampurilaisia ja monenlaista muuta pientä popsittavaa. Ravintola nykyisessä muodossaan on auki vasta ensimmäistä kesää. Tilat remontoitiin kesällä 2020, ja ne ovat nyt erittäin kauniit ja viihtyisät.

Lieggâ Láávun kesäistä ruokalistaa tai hiihtokeskuksen kesäisiä aktiviteetteja ehtii kokeilemaan vielä syyskuun 19. päivään asti, jolloin kesäkausi päättyy. Tämän jälkeen siellä aletaankin jo valmistautua talvikauteen, joka tuo mukanaan hiihtorinteet ja ravintolan laajemman à la carte -ruokalistan!

Ilmoita asiavirheestä