Paikallisuutiset

Kuura Koivisto valittiin maajoukkueeseen

Suomen alppi- ja freestylehiihdon kattojärjestö Ski Sport Finland ry julkisti ensimmäiset nimet kauden 2019-2020 freestylehiihdon valmennusryhmiin.

Ivalolainen Kuura Koivisto on valittu freestylehiihdon Suomen maajoukkue-edustajiin, freeski haastajaryhmään.

– Haluan kehittyä lajissa, mutta samalla pitää oman laskutapani ja -tyylini, ja viedä laskettelua eteenpäin omalla tavallani, sanoo Kuura Koivisto.

Koivistolla on takanaan menestykäs kausi. Elokuussa urheilija oli Suomen edustajana nuorten MM-kisoissa Uudessa-Seelannissa. Europa Cupin kisoista Koivisto sai kaulaansa kaksi kultaa ja hopean miesten sarjassa Itävallasta ja Ranskasta. koko Europa Cupissa saavutus oli pronssia. Lisäksi palkintokaappiin tuli SM-hopeaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kuuran menestyminen tuntuu hienolta, kun tietää miten hirveästi hän on tehnyt töitä sen eteen. Tämä on 15 vuoden harjoituksen tulos, iloitsevat Kuuran vanhemmat Juha Isak Koivisto ja Pirjo Karvonen .

Maajoukkueisiin valittujen urheilijoiden päätavoite tulevana kautena on menestyä kansainvälisellä huipputasolla. Lisäksi tavoitteena on myös menestyä nousujohteisesti kansainvälisissä kilpailuissa.

Ilmoita asiavirheestä