Paikallisuutiset

Kesä saapui Utsjoelle – Aurora Holidays & Restaurant toivottaa kesävieraat tervetulleiksi

Nuorgamin tien varressa sijaitseva Aurora Holidays & Restaurant on avannut ovensa kevättauon jälkeen. Paikallisia ja matkalaisia palvellaan nyt läpi kesän, tiistaista sunnuntaihin kello 12-23 ja maanantaisin iltapäiväneljästä iltayhteentoista.

– Olemme avanneet baarin ja kahvilan ja anniskelussa toimitaan valtakunnallisten suositusten mukaan. Esimerkiksi ravintolan istumapaikoista on nyt vain puolet käytössä, Tiina Salonen kertoo.

Kahvilasta voi alkuun ostaa suolaista ja makeaa suuhunpantavaa, ja lämpimiä ruoka-annoksia valikoimaan tulee myöhemmin kesän aikana. Tiina kehottaakin asiakkaita seuraamaan päivityksiä ravintolan Facebook-sivuilta, missä tiedotetaan ajankohtaisista asioista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tenojoen törmälle rakennettu 60-paikkainen ravintola valmistui viime jouluna ja suunnittelussa haluttiin kiinnittää erityistä huomiota rakennusta ympäröivään näköalaan. Tenon yli Norjan suuntaan avautuvia näkymiä voikin ihailla joko sisätiloista käsin isoista maisemaikkunoista tai kauniilla säällä terassilla istuen.

Ilmoita asiavirheestä