Paikallisuutiset

Ivalo River Camping uusii ilmettään

Nelostien varressa, Ivalojoen rannalla Törmäsessä sijaitseva Ivalo River Camping sai keväällä uudet omistajat. Lahden seudulta pohjoiseen muuttaneet Minna Paaso ja Matti Järvinen ovat tarttuneet töihin innolla ja yritysilmeen uudistamisen lisäksi myös mökkejä on lähdetty pikkuhiljaa kunnostamaan.

– Meiltä löytyy edullista majoitusta ympäri vuoden, toimitusjohtaja Minna Paaso kertoo.

– Leirintämökkien ja huoneistojen lisäksi sähköistettyjä caravan-paikkoja on yhteensä 30, joista 15 Ivalojoen rannassa. Myös telttailijoille on mukavia paikkoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Leirintäalueen huoltorakennuksessa on suihkut, WC:t ja keittiö sekä matkailuajoneuvojen jätevesisäiliöiden tyhjennyspaikat ja vedenottopiste. Kahvila-ravintola palvelee päivittäin A-oikeuksin ja entiseen tapaan pihasta löytyy SEO:n polttoaineen jakeluasema.

Upeat puitteet lomanviettoon

Leirintäalueen ympäristö luo upeat puitteet lomanviettoon. Kesällä voi rentoutua rantasaunassa ja virkistyä jokivedessä uiden tai meloen. Leirintäalueelta on lyhyt matka vaikkapa Saariselälle, mutta maisemia voi nousta ihailemaan myös takana kohoavan Kerttuvaaran päälle.

– Yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisesti välinevuokrausta ja ohjelmapalveluita – kannattaa vain rohkeasti kysyä meiltä, Minna vinkkaa.

Iltaisin paikallistenkin suosimassa ravintolassa lauletaan karaokea ja silloin tällöin tanssitaan nimekkäämpien esiintyjien tahdissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Trubaduuri Make Kallio esiintyy meillä Inariviikoilla neljänä iltana 24.–27. heinäkuuta.

Ilmoita asiavirheestä