Ihmiset

Ijahis idja-festivaali kartoittaa yleisön toiveita - voita festaripassi

Ijahis Idja -festivaali (suom. yötön yö) saavuttaa tänä vuonna 15 vuoden iän. Juhlavuoden kunniaksi järjestäjät haluavat kuulla yleisön ideoita ja ajatuksia liittyen tapahtumaan ja sen kehittämiseen toteuttamalla asiakastyytyväisyyskyselyn verkossa heinäkuun aikana.

Kysely tukee järjestäjien työtä kehitettäessä festivaalista vieläkin laadukkaammaksi kokonaisuudeksi. Kyselyn tuottaa yhteistyössä Saamelaiskäräjien musiikkikeskus sekä Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Kyselyyn voi ottaa osaa 2.-31.7. välisenä aikana Saamelaiskäräjien tai Ijahis Idjan verkkosivujen kautta. Kyselyyn voi vastata kaikilla suomessa puhuttavilla saamenkielillä sekä suomeksi. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme tuotepaketin, joka sisältää festivaalipassin (pe-la), vuosien 2017 ja 2018 t-paidat sekä avainnauhan.

Ijahis idja-festivaali on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta suuremmaksi ja laadukkaammaksi koko perheen tapahtumaksi, joka on saavuttanut vankan aseman Inarin kirkonkylän tapahtumakentällä. Vuonna 2017 festivaaleilla kahden päivän aikana vieraili yhteensä noin 3000 henkeä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Festivaali kokoaa elokuiseen Inariin sen hetken kuumimmat saamelaisartistit koko pohjoiskalotista. Lavalla on nähty niin uusia tuulia kuin vanhoja konkareitakin, Biru Babystä Mari Boineen. Ijahis Idja on Suomen ainoa alkuperäiskansojen musiikkifestivaali, jonka takia tapahtuma jo itsessään on tärkeä kokonaisuus. Tänä vuonna musiikki soi Inarin kirkonkylässä Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen pihassa 17.-18.8. Ennakkolipunmyynti aukeaa heinäkuun alussa. Ohjelma ja aikataulut julkaistaan kokonaisuudessaan kesäkuun aikana.

Lisätietoa festivaaleista: www.ijahisidja.fi

Ilmoita asiavirheestä