4 x kosmetiikkabrändit, joiden meikkejä kannattaa kokeilla

Vanhat tutut kosmetiikkabrändit tuottavat tietysti taattua laatua, mutta välillä tekee mieli tutustua uusiin tuotteisiin. Esittelemme neljä kosmetiikkabrändiä, joiden suosittuja meikkituotteita sinunkin kannattaa kokeilla!

Rohkeaa ilmaisua pitkäkestoisilla pigmenteillä

NARS Cosmetics on perustettu vuonna 1994 meikkitaiteilijan François Narsin toimesta. Aluksi valikoimaan kuului 12 tyylikästä huulipunaa. Brändi nousi nopeasti suosioon laadukkaiden ja rohkeiden meikkituotteiden ansiosta.

NARS tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita, kuten huulipunia, meikkivoiteita ja luomivärejä. NARSin tuotteet on pakattu minimalistisen tyylikkäisiin pakkauksiin, ja tuotteissa on laadukkaat, helposti levitettävät koostumukset.

NARS on erityisen tunnettu NARS Orgasm -poskipunastaan, joka on saavuttanut kulttimaineen. Brändillä on myös monia muita kehuttuja tuotteita, kuten NARS Blush -poskipuna ja NARS Radiant Creamy Concealer -peitevoide. NARS Powermatte Lip Pigment -huulipuna sisältää vahvat pigmentit, jotka pysyvät huulilla pitkään. Laadukkaat NARS-meikit voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

NARSin brändi korostaa luovuutta ja yksilöllisyyttä. François Narsin lausahdus “Don’t be so serious, it’s only makeup” kuvaa hyvin brändin rohkeutta ja kokeilun halukkuutta. NARS tarjoaakin korkealaatuisia tuotteita, joilla pääset ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi.

Monipuoliset meikit, joista osa sopii myös vegaaneille

PAESE on puolalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteita myydään yli 50 maassa. PAESE Cosmetics perustettiin vuonna 2011, ja se on nopeasti saavuttanut suosiota erityisesti Euroopassa. Brändi tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita, kuten meikkivoiteita, huulipunia, luomivärejä ja poskipunia.

PAESEn tuotteet tunnetaan hyvistä ainesosistaan ja monipuolisista sävyistään. Brändi tarjoaa laadukkaita meikkituotteita kohtuulliseen hintaan. PAESEn tavoitteena on yhdistää ihonhoito ja meikkaaminen esimerkiksi ihoa kosteuttavien meikkien avulla.

Erityisen suosittuja PAESE-tuotteita ovat Nanorevit Lip Care Primer -huulten pohjustusvoide ja vegaaninen Puff Cloud Under Eye Powder -puuteri. Nämä ja muut PAESE-kosmetiikkatuotteet löydät Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Tämä brändi saattaa olla sinulle uusi tuttavuus

Gabriella Salvete on erityisen suosittu meikkibrändi Tsekissä. Brändin tuotteita myydään kuitenkin yli 30 maassa. Gabriella Salvete tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita, kuten meikkivoiteita, huulipunia ja ripsivärejä. Lisäksi valikoimassa on ihonhoitotuotteita ja meikkaamiseen sekä ihon- ja kynsienhoitoon tarkoitettuja välineitä.

Brändi pyrkii tarjoamaan monipuolisia vaihtoehtoja eri ihosävyille ja meikkityyleille. Gabriella Salvete -meikkien kokeileminen ei rasita lompakkoa, sillä brändin tuotteet ovat erittäin kohtuuhintaisia.

Gabriella Salvete Long Lasting Nail Polish -kynsilakka on saanut kehuja erityisen hyvästä kestävyydestä. Lisäksi luomiväripaletit ovat olleet pidettyjä. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löydät Gabriella Salvete Nude Eyeshadow Palette - ja Smokey Moon -luomiväripaletit. Gabriella Salvete -lahjapakkaukset ovat myös hyvä lahjaidea kauneudenhoidosta kiinnostuneelle naiselle.

Nuorekkaat ja suositut meikit kohtuuhintaan

Makeup Revolution on brittiläinen meikkibrändi, joka on tullut markkinoille vuonna 2014. Brändi on nopeasti saavuttanut suosiota edullisilla ja laadukkailla meikkituotteillaan. Makeup Revolution tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken huulimeikeistä ja luomiväreistä meikkivoiteisiin ja pohjustustuotteisiin.

Makeup Revolution on tullut tunnetuksi siitä, että se pyrkii tuomaan markkinoille edullisia vaihtoehtoja muotimaailman trendeihin liittyen. Brändi hyödyntää sosiaalista mediaa ja kuuntelee kuluttajien toiveita uusien tuotteiden kehittämisessä.

Makeup Revolution on osa Revolution Beauty -konsernia, joka kattaa useita meikkibrändejä. Monet Makeup Revolutionin tuotteet ovat saaneet kehuja. Kokeile esimerkiksi Eye Bright Under Eye Concealer -peitevoidetta tummille silmänalusille.

Makeup Revolutionin suositut ja laadukkaat luomiväripaletit ovat myös hyviä hankintoja. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät muun muassa Ultimate Nudes - ja Tammi Tropical Carnival -luomiväripaletit. Pienemmät Makeup Revolution -luomiväripaletit ovat erityisen hyödyllisiä matkaillessa.

Makeup Revolutionin tuotteita löytyy myös suurimpien tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta, joten voit halutessasi lähteä testailemaan tuotteita paikan päälle myymälään. Varaa majoitus shoppailureissulle Helsinki Hotellit -sivulta.