Paikallisuutiset

Hiihtokoulua eri kielillä

Saariselkä Ski & Sport Resort Oy järjestää tänä keväänä hiihtokoulua myös eri kielillä yksityistunteina taikka ryhmissä.

– Tarjoamme opetusta kaikkiin talvilajeihimme. Opetusta saa eri kielillä lasketteluun, lumilautailuun, telemarkiin, parkkilaskuun ja rinteiden ulkopuolisen puuterilumen laskemiseen, kuvailee toimitusjohtaja Juha Tahvanainen SkiSaariselkä Oy:stä.

SkiSaariselällä on opettajia eri puolelta Eurooppaa, joten nyt on mahdollisuus saada hiihdonopetusta englanniksi, ranskaksi, italiaksi tai saksaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Meidän ulkomaalaiset vahvistukset eivät puhu suomenkieltä lainkaan.

– Viime vuonna jo heitin meidän hiihtokoulun opettajille ideana, että voisimme järjestää hiihtokoulua, jossa samalla asiakas voi ottaa "kielikylvyn" valitsemallaan kielellään. Nyt ideaa kokeillaan rinteissä ihan käytännössä, Tahvanainen kertoo.

Helposti uuteen harrastukseen

Hiihtokoulut eri kielillä on tarkoitettu kaikille niille, jotka opiskelevat uusia kieliä ja haluavat päästä puhumaan kieltä käytännön parissa.

– Tämä on mahtava mahdollisuus sellaisille ihmisille, jotka ovat innostuneet kielistä ja haluavat opiskella niitä lisää. Ja samalla pääsee olemaan ulkona.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hiihtokoulun kautta pääsee turvallisesti ja helposti alkuun uuden harrastuksen pariin ja samalla saa kielikylpyä haluamallaan kielellä. Koulutetut hiihdonopettajat auttavat myös varusteiden valinnassa ja niiden käytössä.

– Ammattitaitoiset hiihdonopettajat vievät sinut taitotasoasi vastaavalle rinnealueelle sekä neuvovat myös hissien käytössä. Lisäksi opit lajin perustekniikan alkeet ja saat eväät itsenäiseen harjoitteluun, lupaa Juha Tahvanainen SkiSaariselkä Oy:stä.

Opettajat voivat myös hioa jo pidemmälle ehtineiden harrastajien tekniikkaa. Hiihtokoulutunti on hyvä varata viimeistään päivää ennen haluttua ajankohtaa.

Ilmoita asiavirheestä