Muualta Lapista

En ole lähdössä mihinkään, sanoo Saariselän kauppiaslegenda Antero Ylävaara Ylen haastattelussa

Kesko on ilmoittanut Saariselän K- marketin uusien kauppiaiden nimet. Samalla kerrottiin kaupan nimen muuttumisesta Kuukkelista K-market Saariseläksi. Monelle oli yllätys, että uusi kauppias ei ollutkaan kauppiaslegenda Antero Ylävaara.

Yle Rovaniemi toteaa nettisivuillaan ivalolaistoimittaja Jarmo Siivikon tekemässä jutussa, että uutisen julkaisemisen jälkeen alkoi Saariselällä ja myös somessa villi veikkausrumba Antero Ylävaaran asemasta Saariselällä. Villeimmät veikkaukset kertoivat Ylävaaran siirtyvän vihdoin 73-vuotiaana eläkkeelle.

– On totta, etten jatka päivittäistavarakauppiaana enää Saariselällä. Olen vuokrannut rakentamastani Kuukkeli-kauppakeskuksesta tilat Keskolle K-market Saariselkää varten ja he ovat valinneet kauppiaat, itse jatkan muissa tehtävissä, kertoo Ylävaara hyväntuulisesti Ylen uutisessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yle Rovaniemi toteaa, että uusi Kuukkeli-kauppakeskus on yrittäjä Antero Ylävaaran yrittäjäuran huipennus. Kahden vuoden aikana tuhoisan palon jälkeen hän on pannut kaiken kokemuksensa ja osaamisensa uudisrakennuksen toteuttamiseen. Läheltä kuitenkin piti, ettei siitä olisi tullut mitään.

– Tämä ei ole itsestään ja helpolla syntynyt tämä kokonaisuus. Kun Saariselkä saa nyt pienen kauppakeskuksen, on se minun ansiotani. Kesko halusi tänne vain K-marketin, he eivät olleet kiinnostuneet muusta, kertoo pitkän linjan kauppias Yle Rovaniemelle.

Ilmoita asiavirheestä