Ihmiset

Christmas Jazz-kiertue Saariselällä

Mariah Hortans / M Sandberg Duo, jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg ovat tehneet yli 600 konserttia Utsjoelta Hankoon ja kaksi kiertuetta Yhdysvalloissa. Duon musiikkia voi kuvata rauhalliseksi, tunnelmalliseksi, traditionaaliseksi vocaljazziksi.

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, joka on opiskellut sekä New Yorkin Manhattan School of Musicissa että Bostonin Berklee College of Musicissa, kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Georg Riedel, LaGaylia Frazier, Pierre Swärd, Jukka Eskola, Teppo Mäkynen sekä Manuel Dunkel ovat muutamia artisteja joiden kanssa hän on työskennellyt.

Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja. Esiintymisien ja opetuksen lisäksi hän on viime vuosina toiminut myös kuoronjohtajana.

Christmas Jazz

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin levy Christmas Jazz ja viimeisin julkaisu Another Jazzy Christmas luovat rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Musiikki esitetään englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi ja muodostuu sekä Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Musiikki on saanut uuden sovituksen jossa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mariah Hortans / M Sandberg Duo - 2021 Christmas Jazz Tour esiintyvät Saariselällä

Ilmoita asiavirheestä