Paikallisuutiset

Vältä liikenneruuhkat nelostiellä Rovaniemellä ja käytä vaihtoehtoisia reittejä viikonloppuna

Rovaniemellä on odotettavissa liikenneruuhkia tulevana viikonloppuna lauantaina 21.8.2021 aamupäivästä iltapäivään viikonloppuna järjestettävien suurten yleisötapahtumien, Napapiiri-Jukolan ja Simerockin vuoksi.

Myös sunnuntaina 22.8.2021 liikenne saattaa ruuhkautua aamupäivästä keskipäivään. Poliisi suosittaa muita tienkäyttäjiä käyttämään mahdollisuuksien mukaan valtatien 4 sijaan toisia reittejä.

Arvioiden mukaan liikenne saattaa ruuhkautua erityisesti valtatiellä 4 lauantaina kello 10 - 16 välillä Valajaskoski - Rovaniemen keskusta ja sunnuntaina klo 9 - 14 samalla tieosuudella.

Etelästä tullessa vaihtoehtoinen reitti on siirtyä Kemijoen itäpuolelle, tielle 926, jatkaa tiellä 78 Rovaniemen keskustaan ja siirtyä takaisin valtatielle 4 Rovaniemen keskustassa. On mahdollista kiertää myös Rovaniemen keskusta kääntymällä ennen Jätkänkynttilän siltaa oikealle, Jäämerentielle (tie 9422) kulkien Saarenkylään ja jatkaa Rovaniemen lentokentän risteykseen saakka. Vaihtoehtoinen reitti toimii myös pohjoisesta etelän suuntaan mentäessä.

Ilmoita asiavirheestä