Paikallisuutiset

Urho Kekkosen kansallispuisto etsii Luulammen erämaa- ja latukahvilaan yrittäjää

Metsähallitus hakee kahvilayrittäjää palvelemaan kansallispuiston ja Luulammen asiakkaita. Luulammen erämaa- ja latukahvilan palvelut tulevat olemaan merkittävä osa kansallispuiston palveluja ja palvelukonsepti sekä palvelun laatu ovat tärkeässä roolissa. Kiinnostuneilta odotetaan hakemuksia 10.12.2021 mennessä.

– Luulampi on yksi Urho Kekkosen kansallispuiston suosituimmista lähikohteista merkittyjen reittien varrella. Luulammella on kahvilarakennus, joka toimii päivätupana niinä aikoina, kun yrittäjällä ei ole siellä toimintaa. Rakennuksen seiniltä löytyy tietoa kansallispuiston luonnosta. Pihapiirissä on kaksi ulkotulipaikkaa, wc-liiterirakennus sekä hiukan erillään tulistelukota omia eväitä syöville. Tässä on yrittäjälle ainutlaatuinen paikka ja mahdollisuus kehittää toimintaansa pidemmällä aikavälillä ja myös monipuolistaa hienosti tarjontaa kansallispuistoon sopivalla tavalla, kertoo puistonjohtaja Joel Erkkonen Metsähallitukselta.

Luulammen erämaakahvila ja sen yrittäjä toimii upeassa ympäristössä ja haastavissa olosuhteissa kansallispuistossa. Yrittäjällä on erinomaiset mahdollisuudet myös kansallispuiston brändin hyödyntämiseen.

Urho Kekkosen kansallispuisto on Suomen toiseksi suosituin kansallispuisto. Sen luonto sekä hyvin hoidetut retkeilypalvelut talvisine latuverkostoineen ovat kansallispuiston vetovoimatekijöitä matkailijoille sekä tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn. Urho Kekkosen kansallispuistoon tehtiin viime vuonna 372 000 käyntiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Metsähallitus hakee Luulammen erämaa/latukahvilan yrittäjäksi kahvilayrittämisen ja mahdollisesti luontomatkailun ammattilaista/ ammattilaisia, jolla on vankka asiakaspalvelu- ja maastossa liikkumisen osaaminen sekä luontomatkailun ideoita, jotka kaipaavat toteuttamispaikkaa. Toiminnassa tulee huomioida alueen luonne luonnonsuojelualueena, kestävyys ja vastuullisuus.

– Asiakaspalvelun laadulla on suuri merkitys Luulammella, koska palvelu mielletään kiinteäksi osaksi kansallispuiston palveluja. Pullantuoksu ja ystävällinen hymy tervehdyksen kera saa kaikki yleensä hyvälle tuulelle, jos luonnossa liikkuminen ei sitä ole vielä saanut, toteaa kansallispuiston suunnittelija Aini Magga hymyillen.

Kahvilatoiminta toivotaan aloitettavan jo tulevalla kevään 2022 hiihtosesongilla, mutta asia on neuvoteltavissa. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä suunnittelija Aini Maggaan ja lähettämään hakemukset 10.12.2021 mennessä sähköpostitse. Tilojen esittely järjestetään tarvittaessa.

Ilmoita asiavirheestä