Ihmiset

Tuubakimalainen vieraili tunturissa

Tuubakimalainen on Suomen ahkerimpia lastenmusiikkiyhtyeitä, jolla on useita erilaisia ohjelmia jokaiselle lasten ikäluokalle. Musiikkiesityksissä pääsee aina osallistumaan, joka onkin yhtyeen suosion salaisuus. Tuubakimalainen esitti kaksi konserttia lapsille ja lapsenmielisille pääsiäisen aikaan Hotelli Star Arcticissa. Konsertti oli mukaansa tempaava ja siellä viihtyivät myös vanhemmat.

– Ensimmäinen konsertti oli pääsiäisenä vuonna 2003 Sallan musiikkipäivillä ja silloinen isäntä, kirjastonjohtaja Jouko Ilvonen keksi yhtyeellemme tämän hauskan nimen. Nyt 16 vuotta myöhemmin, samana pääsiäislauantaina on jo yhtyeen 1178. konsertti. Voidaan siis sanoa, että olemme lähes lappilainen yhtye, kertoo Tuubakimalaisen Harri Lidsle .

– Kummankin päivän konsertit olivat eri ohjelmalla ja uusilla vitseillä, lisä Lidsle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuubakimalainen on niittänyt palkintoja ja hyvää mainetta jo useita vuosia. Paras laadun tae lienee se, että Tuubakimalaisen konsertteja tukee Taiteen edistämiskeskus Konsertti tuli kylään -konserttisarjan kautta. Konsertissa esiintyvät Harri Lidsle (tuuba) ja Matti Hussi (piano ja ukulele).

Ilmoita asiavirheestä