Mielipiteet

Pororeseptit

Savuporocarbonara

P ororuokareseptien sarjan r eseptit on poimittu Paliskuntain yhdistyksen Pororeseptit.fi -sivustolta.

500 g hyvää pastaa

150 g kylmäsavupororouhetta

2 valkosipulinkynttä

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

5 cm purjosipulia tai keskikokoinen sipulioliiviöljyä

1,5 dl raastettua parmesanjuustoa

4 kananmunaa

Kuullota pororouhetta, sipulia oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Lisää valkosipulit pilkottuna loppuvaiheessa. Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja sekoita pastan sekaan ensin poro-sipuliseos, sitten raastettu parmesaani. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita kananmunat pastan joukkoon ja tarjoile heti raastetun parmesaanin ja naapurista lainatun punaviinin kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ohje on 4 henkilölle ja sen valmistamiseen menee aikaa noin 30 minuuttia.

Ilmoita asiavirheestä