Ihmiset

Saariselän Sanomat 30-vuotta sitten

"Moskiitot" kesäkuussa myös missien harmina

Saariselän Sanomat nro 2 ilmestyi 15.8.1989:

Miss Hawaiji jaksoi hymyillä myös "moskiitoille"

Tämän vuoden Miss Hawaiji, Ligaya Stice, jaksoi hymyillä Keskiyön Kuningatar-kilpailussa, vaikka "moskiitot" ahdistelivat ja kuvaajat olivat alituiseen kiusaamassa. Tyttö oli kuin luotu työhönsä. Iloinen ilme oli vakiona kasvoilla ja vastaukset oli hyväntuulisia purivat moskiitot tai eivät.

Saariselän Sanomat nro 2 ilmestyi 15.8.1989:

Tämän vuoden Miss Hawaiji, Ligaya Stice , jaksoi hymyillä Keskiyön Kuningatar-kilpailussa, vaikka "moskiitot" ahdistelivat ja kuvaajat olivat alituiseen kiusaamassa. Tyttö oli kuin luotu työhönsä. Iloinen ilme oli vakiona kasvoilla ja vastaukset oli hyväntuulisia purivat moskiitot tai eivät.

– On näitä "moskitos" meilläkin, mutta ei näin suuria ja näin vihaisia, Ligaya nauroi.

Hän osallistui innolla kaikkeen, mihin muutkin tytöt, eikä hassumpi olisi itse kilpailussa ollutkaan. Kullanhuuhdontakin Niilan eli Kauko Maijalan kädestä pitäen-opetuksessa nauratti molempia niin että -mutta kultaakin löytyi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valoisat yöt olivat Ligayalle ja hänen perheelleen, jonka isä on Hawaijinkuvernööri, suurin ihmettelyn aihe Saariselällä.

– Meillä pimeä tulee ja menee niin nopeasti, sanoi suurimman osan Euroopan maista jo aiemmin kiertänyt Hawaijin hymytyttä.

Pohjoismaissa hän ei ennen Lapin juhannusta ollut käynyt.

Ilmoita asiavirheestä