Paikallisuutiset

Osakeanti avattu

Saariselän luomukeruualueelle on suunnitteilla lähdevesipakkaamo

Saariselän luomukeruualueelle on suunnitteilla lähdevesipakkaamo.

– Yhtiön hallussa on oikeuksia Suomen parhaimpiin ja puhtaimpiin juomavesilähteisiin, Hile Water Oy kertoo osakeannistaan kertovassa lehdistötiedotteessaan.

– Hile Water Oy on uusi ja ainutlaatuinen vesiyhtiö, joka haluaa vastuullisesti varmistaa Suomen Lapin Saariselän alueen vesivarojen ekologisen käytön. Rakennamme Saariselän luomukeruualueelle maailman ensimmäisen luonnon ehdoilla toimivan lähdevesipakkaamon, Pirkkalaan maaliskuussa 2018 rekisteröity yhtiö tiedottaa.

Hile Water kuuluu Suomen elintarvikevientiohjelmaan nimeltä Food From Finland.

Vähimmäistavoite 100.000 euroa

Hile Water Oy hakee tuotannon käynnistämiseksi rahoitusta suomalaisilta yksityishenkilöiltä ja sijoittajilta. Yrityksen nettisivujen mukaan tavoitteesta on kerätty tällä hetkellä yksi prosentti. 100.000-2.499.999 euron tavoitteesta oli 7. toukokuuta koossa 1.350 euroa. Aikaa sijoittaa hankkeeseen on 146 päivää.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tarjottavan Osakkeen merkintähinta on 0,75 euroa, minimimerkintä on kaksisataa osaketta eli

150 euroa.

– Tavoitteemme on hallittu kasvu, brändin rakentaminen ja astuminen suomalaisen veden kansainvälistymisen aikakauteen. Vientinäkymät ovat erinomaiset. Investoimme Suomeen ja Suomen Lappiin, yhtiö tiedottaa.

Tavoite: 2020 alussa tuotantovalmius

Osakeannin avulla yhtiö aikoo rakentaa vuoden 2019 aikana tuotantolinjaston Suomen Lappiin, Saariselän luomukeruualueella sijaitseville lähteille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä on tarkoitus saada valmiiksi tuotantoon tarvittavat konehankinnat sekä laitteiston testaus. Samalle alueelle rakentuu myös luontoa kunnioittava lähdevesipakkaamo. Tuotantolaitos sijaitsee luomukeruualueella ja se tulee tuottamaan käsittelemätöntä, ainutlaatuisen puhdasta lähdevettä sekä Suomeen että kansainvälisille markkinoille, yhtiön tiedotteessa todetaan.

Yrittäjät Tampereen seudulta

– Hile Waterin taustalla toimii innostunut ja ammattitaitoinen tiimi, jolla on vahvaa yrittäjätaustaa, kokemusta kansainvälisestä ja kotimaisesta liiketoiminnasta, logistiikasta, myynnistä ja markkinointiviestinnästä, brändäämisestä, ostoista, automaatio-osaamisesta sekä vesialalta, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Juhani Perämäki. Hallituksen jäsenet ovat Markus Kivelä ja Sari Peltoniemi. Kaikki yhtiössä toimivat ovat kotoisin Sari Peltonimeä lukuun ottamatta Tampereen seudulta. Peltoniemen kotipaikka on Porvoo.

Ilmoita asiavirheestä