Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Saariselällä hurjastelleesta mönkijästä

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista poliisia pakoon ajaneesta mönkijästä Saariselällä keskiviikon ja torstain 11. - 12.8.2021 välisenä yönä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi tavoitti myös Nuorgamissa epäillyn rattijuopon.

Poliisi tavoitti Saariselällä mönkijän kuljettajan keskiviikon ja torstain 11. - 12.8. välisenä yönä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta vaarallisen ajotavan vuoksi.

Mönkijän kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä ja pyrki aktiivisesti pakoon. Poliisi tavoitti kuljettajan vasta pitkähkön pakenevan seurannan jälkeen.

Poliisi pyytää Saariselän alueella liikkuneita ja tapahtuman havainneita ilmoittautumaan ja kertomaan omat havaintonsa tapahtuneesta Inarin poliisiasemalla Ivalossa, osoitteessa Ivalontie 10, tai soittamaan numeroon 040 541 7864.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Poliisi tavoitti myös Nuorgamissa epäillyn rattijuopon

Poliisipartio pysäytti torstaina 12.8.2021 päivällä Utsjoen Nuorgamissa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumusrajan reilusti ylittävän lukeman. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja hänet on määrätty ajokieltoon.

Poliisi muistuttaakin nyt kansalaisia, että alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisena ajaminen ei aiheuta ongelmia ainoastaan tällaiseen rikokseen syyllistyneelle. Vaikutukset voivat kohdistua pahimmassa tapauksessa myös sivullisten henkeen tai terveyteen.

Ilmoita asiavirheestä