Paikallisuutiset

OnniBus liikennöi Saariselälle joulukuussa

OnniBus aloittaa joulun aikaan joka vuotiseksi perinteeksi muodostuneiden SKI-vuorojen ajamisen Lappiin. SKI-vuoroja ajetaan joulukuussa myös Saariselälle, jonne OnniBus.com ei ole aikaisemmin tarjonnut yhteyksiä. Tänä vuonna yhteydet hoidetaan OnniBus.comin ja OnniBus FLEXin yhteystyönä; OnniBus.com tuo asiakkaat etelästä Rovaniemelle, josta OnniBus FLEX kyyditsee asiakkaat tuntureille.

OnniBus.com pyrkii reagoimaan nopeasti asiakkaiden matkustuskysyntään ja joulun ajan SKI-vuorojen perustella tehdäänkin päätöksiä kevätkauden ja etenkin hiihtolomien aikaan ajettavista, Lappiin suuntautuvista, SKI-vuoroista.

Hinnat ovat kilpailukykyiset ja kun matkustaminen tapahtuu yön yli, säästää asiakas matkakulujen ohella myös majoituskuluissa. Helsingistä lähdettäessä, matkan puolivälissä Rovaniemelle, pidetään puolentunnin tauko Pihtiputaalla, jolloin on mahdollisuus jaloitella ja käydä vaikka kahvilla. Mukaan SKI-vuorolle voi normaalin matkatavaran lisäksi ottaa maksutta sukset tai laudan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

OnniBus.comin kaupallinen johtaja, Petteri Rantala kertoo OnniBussin olleen yhteydessä Lapin matkailusta vastaaviin tahoihin sekä suoraan hiihtokeskuksiin.

– OnniBus pyrkii päämäärätietoisesti ihmisten ja paikkakuntien yhdistämiseen. Olemme iloisia, että saimme yhteyden muutamiin innokkaisiin toimijoihin Lapissa ja voimme yhteistyössä tarjota mahdollisuuden matkustamiseen OnniBussin kyydissä kokemaan Lapin taikaa.

OnniBus.com uskoo, että yhteiset kotimaan matkailuun keskittyneet ponnistelut ja kampanjat eri toimijoiden yhteistyönä, auttavat jokaista kotimaassa matkailun parissa toimivaa tahoa innostamaan ihmisiä matkustamaan halki Suomen nähtävyyksiä ja paikkakuntia katsomaan. Samalla ihmiset tutustuvat palveluihin ja suomalaisiin tuotteisiin ja näkevät sekä kokevat, mitä kaikkea Suomella on tarjota matkailijalle.

Monelle eksoottinen kohde

– Saariselkä on jopa monelle suomalaisille eksoottinen Lapin kohde, joka tarjoaa laajan verkoston ja heillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemmekin suunnitelleet ja toteuttaneet muun muassa matkapaketin arvonnan sekä miettineet mahdollisuuksia avata SKI-vuorot Lappiin, vaikka elämmekin poikkeuksellista aikaa, Petteri Rantala valottaa yhteistyöstä Saariselän kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

OnniBus liikennöi joulun aikaan 5 menopaluuvuoroa Helsingistä Saariselälle ja Leville. Bussin vaihto tapahtuu Rovaniemellä. Liput SKI-vuoroille tulevat myyntiin tiistaina 27.10. kello 9 aamulla.

Aikataulu pohjoiseen

18.12., 22.12., 23.12., 30.12. ja 1.1.

Ilmoita asiavirheestä