Hyvinvointi

Metsähallitus kysyy toiveita palaneen Rautulammen tuvan tilalle

Metsähallituksen Luontopalvelut käynnistää uuden taukopaikan suunnittelun Urho Kekkosen kansallispuiston Rautulammelle kysymällä käyttäjien näkemystä siitä, minkälaisia palveluja kohteelle halutaan. Rautulammen erittäin suosittu päivätupa paloi kevättalvella 2019, ja uusi taukopaikka on tarpeen.

Se suunnitellaan huolella tänä vuonna ja toteutetaan vuonna 2021.

– Rautulampi on yksi suosituimmista, hienoimmista ja herkimmistä kansallispuiston lähikohteista. Siksi haluamme suunnitella huolella mitä sinne rakennetaan ja toteuttaa sen siten, että käyttäjät saavat juuri sellaisia palveluja, mitä tässä ajassa tarvitaan, toteaa puistonjohtaja Pirjo Seurujärvi Metsähallitukselta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Millainen taukopaikka olisi sinun mielestäsi tarpeen Rautulammella? Kuka tahansa voi kertoa ehdotuksensa huhtikuun loppuun saakka avoimena olevaan verkkokyselyyn. Vastanneiden kesken arvotaan majoituslahjakortti Urho Kekkosen kansallispuiston varaustupiin.

Kansallispuistossa toivotaan mahdollisimman paljon vastauksia kyselyyn. Siihen voi osallistua osoitteessa webropol.com/s/Rautulampi

Linkki löytyy myös kansallispuiston luontoon.fi -verkkosivulta osoitteessa: www.luontoon.fi/urhokekkosenkansallispuisto/ajankohtaista

Rautulammen taukopaikka rakennetaan eduskunnan Metsähallituksen Luontopalvelujen retkeilypalvelujen korjausinvestointeihin myöntämillä varoilla.

Ilmoita asiavirheestä