Hyvinvointi

Metsähallituksen tupien kesäkauden ja ensi vuoden varauksista lisätietoa

Metsähallituksen Luontopalvelujen omassa vuokrauksessa olevien varaus- ja vuokratupien varaukset retkikohteissa on jo aiemmin peruttu tämän vuoden toukokuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Kesäkuukausien osalta tupavarausten peruuttamisesta tehdään päätös koronatilanteen etenemisen mukaan aina edellisen kuukauden alussa.

Esimerkiksi kesäkuun varausten mahdollisesta peruuttamisesta pyritään päättämään viimeistään toukokuun 10. päivänä.

Jos asiakas haluaa itse peruuttaa kesän tupavarauksensa, hän voi tehdä sen kuluitta joko suoraan Metsähallituksen verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä tupaa lähimpään luontokeskukseen. Jos hän on jo maksanut varauksensa, maksetaan asiakkaalle rahat takaisin.

Kaikkien tulevan kesän tupavarausten maksueräpäivä muutetaan olemaan 31.8.2020, mutta jos koronatilanne helpottaa, tulee asiakkaan kuitenkin maksaa tupavarauksensa ennen tuvalle lähtöä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuoden 2021 tupavarauksia voi näillä näkymin tehdä 1.9.2020 lähtien Metsähallituksen verkkokaupassa. Tällöin tupia voi varata normaalisti myös tämän vuoden loppukuukausille. Jos koronavirustilanne helpottaa jo ennen syyskuuta, voidaan myynti aloittaa jo aiemmin.

Pahoittelemme suuresti asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja epävarmuutta kesän menojen suunnitteluun, mutta joudumme tekemään päätöksiä koko ajan täydentyvän koronatiedon mukaan. Tiedotamme päätöksistä mahdollisimman laajasti. Lisätietoa voi aina kysyä Metsähallituksen luontokeskuksista.

Metsähallituksen Luontopalvelujen koronavirukseen liittyvä ajantasainen ohjeistus on koottu tälle sivulle https://www.luontoon.fi/koronavirusohjeet . Sivua päivitetään, kun ohjeistus tarkentuu tautitilanteen ja viranomaisohjeistuksen myötä.

Ilmoita asiavirheestä