Ihmiset

Menovinkki: Anna-Claudia ja Jouni Someron konsertissa, Muistojen bulevardilla, soivat suosikkisävelet

Tammikuussa 2012 alkoi Yle radio 1:n kanavalla ohjelma Muistojen bulevardi. Siitä on tullut kymmenessä vuodessa kanavan suosituin ja kuunnelluin ohjelma. Laila Kinnunen, Olavi Virta, Carola, Seija Simola, Katri Helena, Reijo Taipale ja monet muut aikansa kotimaiset tähdet saivat laulettavikseen kansainvälisiä suuria hittejä suomeksi käännettyinä.

Nämä laulut kuuluvat myös Anna-Claudia ja Jouni Someron suosikkeihin.

Isä-tytär-duo antoi ensimmäiset kokonaiset konserttinsa syksyllä 2021 ja ne olivat suuria menestyksiä. Jouni on tehnyt pitkän ja mittavan uran konserttipianistina: yli 3200 konserttia ympäri maailmaa, 105 julkaistua albumia.

Jouni itse kertoo uudesta aluevaltauksesta näin:

– Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten laulajien kanssa, tunnettujen oopperalaulajien, mutta myös muutaman viihdetaiteilijan kanssa. Pianon ääressä olen monesti ajatellut, että tuon laulun haluaisin laulaa enkä vain soittaa. Opiskelin nuorena myös laulua, joten tiedän ajan olevan nyt kypsä kokeilla näitä siipiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hän on tullut tunnetuksi myös sanavalmiina ja hyvän huumorin omaavana juontajana, joten hän kertoilee konsertissa valituista kappaleista.

Anna-Claudia on opiskellut huilunsoittoa ihan pienestä tytöstä alkaen, mutta viime vuosina hän on keskittynyt laulamiseen. Anna-Claudia on hurmannut eläytyvällä ja puhuttelevalla esiintymisellään jo useissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Myös hänen kaunisväristä ääntään ja synnynnäistä karismaansa on lehtiarvioissa kiitelty.

Molemmat taiteilijat kokevat myös hengellisen musiikin läheiseksi. Ohjelmaan on otettu myös tuttuja hengellisiä lauluja kuten Päivä vain, Herra kädelläsi, Vanha virsi Taalainmaalta, Mua tartu käteen herra ja Suojelusenkeli .

Konsertit Saariselän kappelissa maanantaina 27.3. ja keskiviikkona 5.4. kello 19.

Ilmoita asiavirheestä