Hyvinvointi

Luontoa, retkeilyä, lupia ja tupia - poikkea palvelupisteeseen

Katsoessaan palvelupiste Kiehisen näyttelyä, ymmärtää, miksi Urho Kekkosen kansallispuisto on monelle niin rakas.

Laaja pyöreälakisten tuntureiden alue, erämaiset joet ja jokilaaksot sekä vanhojen metsien itäkaira muodostavat Suomen toiseksi suosituimman kansallispuiston. Urho Kekkosen kansallispuisto on perustettu turvaamaan luonnon monimuotoisuutta. Poronhoito perinteisenä elinkeinona kuuluu tähän pohjoisen kansallispuistoon.

Luonto, erilaiset luontoaktiviteetit ja tarjolla olevat palvelut muodostavat kokonaisuuden, josta jokainen alueelle saapuva löytää itselleen sopivan kattauksen. Palvelupiste Kiehisessä saa lisätietoa ja asiantuntevaa opastusta. Tavoite on, että Saariselän palveluiden äärellä, huolletuilla laduilla tai kauempana erämaassa, kansallispuistossa tai sen lähiympäristössä vietetty loma on onnistunut ja antoisa!

Palvelupiste Kiehinen Saariselällä palvelee retkeilijöitä, matkailijoita ja paikallisia, kaikkia alueella liikkuvia. Kiehisessä voi asioida Urho Kekkosen kansallispuistoon, luontoon ja retkeilyyn liittyvissä asioissa. Kiehisessä toimii myös Inarin kunnan matkailuneuvonta. Sieltä voikin tiedustella Saariselän ja koko Inarin kunnan yritysten palveluita ja aukioloaikoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Urho Kekkosen kansallispuiston palvelupiste Kiehinen on avoinna läpi vuoden.

Ilmoita asiavirheestä