Paikallisuutiset

Lapland Hotels & Lapland Safaris -matkailuyhtiöille myönnetty 21 vastuullisen matkailun STF-merkkiä

Matkailuyhtiöille on tähän mennessä myönnetty 21 kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkkiä, mikä on 10 prosenttia kaikista Suomessa myönnetyistä merkeistä.

STF-merkki on myönnetty muun muassa kaikille Lapland Hotelsin kaupunkihotelleille, Lapin hotelleille sekä Lapland Safarikselle Levillä ja Rovaniemellä.

Lapland Hotels & Lapland Safaris –matkailukokonaisuus on mukana Visit Finlandin kestävän matkailun kehittämisohjelmassa.

– Meille merkin saaminen on tärkeää etenkin kansainvälisesti. Pystymme sen avulla virallisesti osoittamaan, mihin olemme panostaneet jo vuosia: teemme jatkuvasti töitä ympäristöasioiden eteen ja olemme sitoutuneet vastuulliseen matkailuun. Keväällä saimme jo Ekokompassi-sertifikaatin, mikä myös mahdollisti STF:n hakemisen, kertoo Lapland Hotels & Safarsiksen ympäristövastaava Maria Astrén toteaa yhtiön tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lapland Hotelsin osuus Suomessa myönnetyistä STF-merkeistä on nyt 10 prosenttia

Lapland Hotelsin osuus Suomessa myönnetyistä STF-merkeistä on nyt 10 prosenttia.

– Vastuullisuustyö ei ole koskaan valmista. Nyt olemme sitoutuneet kehittämään ympäristöasioita parempaan suuntaan. Haluamme olla mukana, jos löytyy uusia, entistä ympäristöystävällisempiä tapoja tehdä asioita. Pohjoisen luonto ja tasapainoinen luontosuhde ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, Astrén sanoo.

Viime vuosina Lapland Hotels on tehnyt useita konreettisia ympäristötekoja. Esimerkiksi konsernin kaikissa kohteissa siirryttiin käyttämään 100-prosenttisesti vihreää sähköä kaksi vuotta sitten.

Asiakkaille näkyvin toimenpide on ollut jätehuollon parantaminen. Lapland Hotels on ollut suunnannäyttäjänä Lapissa, jonka harvaanasutuilla alueilla kattavat kierrätyspisteet eivät ole itsestäänselvyys. Lapland Safariksella on puolestaan käytössä ympäristöystävällisemmät nelitahtikelkat käytössä ja kelkkasafarien päästöjä on kompensoitu.

Ilmoita asiavirheestä