Paikallisuutiset

Koirapuisto K-Supermarket Pohjantähden vieressä

Sodankylän keskustassa on matkailijoidenkin käytössä koirapuisto.

Kaikille päivittäin avoinna oleva puisto sijaitsee Jeesiöjoen rannassa, uuden harjoitusjäähallin ja K-Supermarket Pohjantähden välittömässä läheisyydessä Sodankylän keskustan eteläisen liikenneympyrän vieressä. Neliön muotoisella puistolla on kokoa 1600 neliömetriä.

Sodankylässä paljon koiria

Uudessa puistossa on hyvä sosiaalistaa koiria, jo pienestä pennusta lähtien. Rekisteröityjä alle 10-vuotiaita koiria on Sodankylässä noin 650 nelijalkaisen verran. Tämän päälle tulevat vielä rekisteröimättömät koirat, joten koiria on Sodankylässä runsaasti. talouksia Sodankylän kunnassa on hieman yli 4000 kappaletta, joten varsin monessa taloudessa on koiria.

Aidattu puisto

Karvaisia ystäviä on mahdollista juoksuttaa vapaasti aidatussa puistossa. Puistoon ei saa tuoda toisia koiria tai ihmisiä kohtaan aggressiivisesti käyttäytyviä koiria. Koiranomistaja on vastuussa koiran aiheuttamista vahingoista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koirien jätökset tulee laittaa roska-astiaan, että alue pysyy siistinä. Puistossa ei saa ulkoiluttaa kiimassa olevia, rokottamattomia tai sairaita koiria.

Puisto koostuu tällä hetkellä aitauksesta portteineen sekä roska-astiasta.

Puiston säännöt on aitauksen ulko-ovessa

Ilmoita asiavirheestä