Paikallisuutiset

Kairassa 10 vuotta

Suomen tunnetut miesnäyttelijät Kai Lehtinen ja Heikki Rantanen astuvat tänä keväänä Savottakahvilan estradille Kairan Kulkijoiden 10-vuotisjuhlavuoden esityksellään. Miehet ovat itse rakentaneet ja käsikirjoittaneet näytelmänsä tarinat. Uusi esitys on kooste aiemmista, kolmesta tehdyistä esityksistä ja samalla käydään läpi heidän juhlavuotismatkaa.

–  Laulut ovat lainattuja. Onhan siellä ollut ja on myös muidenkin tekstejä matkassa mm. Lauri Viitaa. Voi sinne tulla jotain uusiakin tarinoita ja biisejäkin. Meidän esitysten muoto on tainnut tulla tutuksi jo aika monelle katsojalle, eikä me haluta sitä muuttaa. Nyt on mahdollisuus nähdä kaikkien kolmen esityksen aikana syntyneistä tarinoista tiivis paketti lauluineen, Kairan kul

Kairan Kulkijat ovat kiertäneet esityksillään Suomen läpi päästä päähän läpi ja aivan jokaiseen ilmansuuntaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Savottakahvila on ollut tärkeä kiinnekohta Lapin keikoille, mutta muuallakin Lapin maisemissa ollaa keikkailtu mm. Utsjoella, Ivalossa, Kieringissä, Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Sodankylässä.

Mikä Lapissa on parasta, Kairan Kulkijat?

– Luonto, hiljaisuus ja kun nouset tunturin päälle ei ole ensimmäistä savupiippua häritsemässä mielen tilaa. Virtaavat vedet ja kalastus sekä loputtoman kauniit joet ja tunturipurot. Tietenkin umpihanki talvella ja siellä viipyily milloin minkäkin vaaran päällä.

Kairassa 10 vuotta-musiikkiteatteriesitys (ensi-ilta) 18.4. ja 20.4. klo 19 Savottakahvilassa.

Ilmoita asiavirheestä