Paikallisuutiset

Juutua on Lappalaisten uusin Wilderness Hotelli

Tradition Hotel Kultahovi ja ravintola Aanaar siirtyivät viime vuoden lokakuussa osaksi inarilaista perheyritystä Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy:ta. Inarin Kirkonkylällä sijaitseva Wilderness Hotel Juutua avasi ovensa asiakkaille joulukuussa.

Juutuajoen törmällä vasara on iskenyt ja saha soinut, kun Kultahovi muuttui osaksi Wilderness Hotel-perhettä. Hotellin ulkokuori on nyt tummanpuhuva, ja sisäpinnat ovat saaneet pientä pintaremonttia. Voisi jopa sanoa, että hotellivanhus on kokenut jonkin sortin nuorennusleikkauksen.

– Fiilikset ovat huojentuneet ja kaikin puolin mahtavat, ei voi olla kuin tyytyväinen tähän lopputulokseen, Wilderness Hotel-yrittäjät Mari ja Jouko Lappalainen toteavat hyväntuulisina.

Nellim, Muotka, Nangu, Inari ja Juutua... luonto on kaikkien Wilderness hotellien yhdistävä tekijä. Kuitenkaan kahta samanlaista hotellia heiltä ei löydy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kauaa ei tarvitse tässä ravintolan pöydässä istua että huomaa mikä tämän hotellin erikoisuus on – se virtaa tuossa meidän vieressämme. Itsekin kun olen tässä aikoinaan paljon kalastellut, niin iskeehän tämä maisema melko lujasti, Jouko tunnelmoi.

Kasvanut yhteen

Juutuan hotellinjohtajana toimii Pirita Portti . Tämä on Portille kahdeksas talvi yrityksen palkkalistoilla.

– Taipaleeni alkoi tarjoilijana Nellimissä. Tarjoilijan hommista minä siirryin respaan, ja respasta myyntiin, jossa vierähtikin parisen vuotta. Kun Wilderness Hotel Inari avattiin, niin minä siirryin sinne töihin. Olen nyt viimeiset pari-kolme vuotta kouluttanut respahenkilökuntaa kaikissa meidän hotelleissamme. Sen lisäksi olin viime talven Nellimissä vastaanottopäällikkönä ja kesän hotellinjohtajan sijaisena. Kun Jouko ja Mari kysyivät minulta, että lähtisinkö vetämään Juutuaa, niin eihän siinä tarvinnut paria sekuntia kauempaa miettiä, Portti iloitsee.

Tuore hotellinjohtaja kertoo lähteneensä uuteen pestiin jännittynein mielin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Mutta jännityshän on aina ihan hyvästä. Jouko ja Mari ovat hyviä ja reiluja työnantajia, joten tämä homma oli sen puolesta helppo ottaa vastaan. Erityisen jännittävää oli avata myös Ravintola Aanaarin ovet – nyt myös fine dining -puoli on osana meidän kokonaisuutta. Tavoitteemme onkin, että hotelli ja ravintola olisivat samalla tasolla, kulkisivat matkaansa käsi kädessä. Toivomme, että edelleen ovi kävisi ja paikalliset löytäsivät tänne Aanaariin ruokailemaan. Meillä on isot saappaat täytettävinä, Kaisua ja Heikkiä ( Nikula ) jää ihmisillä varmasti iso ikävä.

Ilmoita asiavirheestä