Paikallisuutiset

Ivalo River Camping uusille omistajille

Ivalon eteläpuolella Törmäsessä sijatseva Ivalo River Camping on saanut uudet omistajat yrityskaupan myötä.

– Yrityskauppa sisältää leirintäalue- ja ravintolaliiketoiminnan sekä polttoaineen jakeluaseman. Yrityksen nimi säilyy ennallaan ja kaksi yrityksen työntekijää siirtyy meille suoraan töihin, toimitusjohtaja Minna Paaso kertoo.

Uudet yrittäjät Minna Paaso ja Matti Järvinen tulevat Lahden seudulta, missä Minna on työskennellyt pitkään talousalan tehtävissä ja Matti myyntialalla. Sysäys alanvaihtoon syntyi halusta saada aikaan jotain konkreettista.

– Olen itse yrittäjäperheestä ja pitkään toimistotyötä tehneenä kaipasin vähän ihmisläheisempää työtä, Minna kuvailee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Täällä tuntuu olevan enemmän aikaa asiakkaille, toisin kuin lyhyessä ajassa kovin hektiseksi muuttuneessa myyntityössä, Matti täydentää.

Avajaiset pääsiäisenä

Paikalliset ovat ottaneet uuden yrittäjäpariskunnan lämpimästi vastaan.

– Mitään radikaaleja muutoksia emme heti ole tekemässä, vaan haistelemme aluksi, mitä kannattaa lähteä kehittämään. Kuulemme mielellämme paikallisten toiveita ja moni onkin käynyt esittämässä ideoita kesän ohjelmaan, Matti kiittelee.

Avajaisia suunnitellaan alustavasti pääsiäiseksi, mutta sitä ennen täytyy löytää lisää työvoimaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tarvitsemme yhden tai kaksi matkailupalvelutyöntekijää lisää.

Yhteistyö yrittäjien kanssa tärkeää

Leirintäalue- ja ravintolaliiketoiminnasta luopuva Tina Kiviniemi keskittyy jatkossa ohjelmapalvelutoimintaan.

– Minusta oli hyvä aika myydä, kun en vielä ollut ehtinyt leipääntyä yritykseen. Jatkan kuitenkin edelleen yrittäjänä paikkakunnalla Ivalo Safaris -perheyrityksessämme.

– Ja me puolestaan tulemme jatkossakin myymään heidän safareitaan, uudet yrittäjät vakuuttavat. – Olemme myös erittäin innokkaita tekemään yhteistyötä muidenkin yrittäjien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisesti alueen palveluita. Tervetuloa vain rohkeasti käymään, yrittäjät kannustavat.

Ilmoita asiavirheestä