Paikallisuutiset

Inarin kirkonkylälle rakennetaan uusi K-Market

Inarin kirkonkylälle nousee täysin uusi K-Market. Se tulee nyt suljetun K-Marketin paikalle, tämä rakennus puretaan ja uusi liikerakennus rakennetaan sen tilalle. Uuden kaupan rakennuttaa Kiinteistö Oy Inarin Liiketalo ja Kesko vuokraa tilat uuden K-Marketin käyttöön.

Uusi liikerakennus tulee olemaan täysin nykyaikainen ja energiatehokas rakennus. K-Marketin tilat ovat lähes 1000 neliötä. joista myyntipinta-alaa on yli 600 neliötä.

Muitakin palveluita

Pihalle tulee runsaasti parkkitilaa ja lisäpalveluina kauppaan tulevat Posti, Veikkaus, lääkekaappi, Matkahuollon pakettipalvelut, Otto-automaatti ja pihalle polttoainejakelupiste. Kirkonkylällä toimii K-Market koko ajan väistötiloissa osoitteessa Inarintie 57.

– K-ryhmällä on vahva asema Lapissa. Kehitämme Lapin kauppaverkostoa jatkuvasti ja olemme tyytyväisiä, että pystymme jatkossa tarjoamaan Inarin kirkonkylälle entistä paremmat kauppapalvelut, toteaa tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen .

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Purkutyöt tontilla alkavat samoin tein ja uuden K-Marketin avajaiset ovat 2020 vuoden alkupuolella. Liikerakennuksen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto Voutilainen Oy.

Ilmoita asiavirheestä