Paikallisuutiset

Barona kasvaa vauhdilla Lapissa

Uudeksi operatiiviseksi johtajaksi nimitetty Kimmo Gauriloff

Barona on nimittänyt 1.4. alkaen Kimmo Gauriloffin Barona Lapland Oy:n operatiiviseksi johtajaksi (COO). Gauriloff ottaa vastuulleen Barona Laplandin operatiivisen liiketoiminnan sekä Baronan Lapin hotelli-, ravintola- ja matkailualaan liittyvät henkilöstö- ja asiantuntijapalvelut.

Baronan Pohjois-Suomen aluejohtaja Antti Rotkon mukaan Barona kasvaa nyt voimakkaasti Lapissa ja Gauriloff tulee varmistamaan, että kasvua tulee myös tulevaisuudessa.

– On hienoa saada Kimmon tasoinen alan uranuurtaja tiimiimme. Kimmolla on yli 20 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta etenkin Lapissa, mutta myös muualla Pohjois-Suomessa. Hän on ollut avainroolissa rakentamassa ja kehittämässä koko henkilöstöalan toimintaa Lapissa. Tulemme Kimmon johdolla tarjoamaan entistäkin monipuolisempia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja alueen yrityksille, Rotko kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Gauriloffin mukaan on hienoa päästä mukaan yritykseen, joka on alan suunnannäyttäjä.

– Baronalla on vahvaa toimiala- ja teknologiaosaamista, jota voidaan hyödyntää niin asiakkaille kuin työntekijöille tarjottavissa palveluissa. Uskon, että tulemme kehittämään merkittävällä tavalla alueen yritysten kilpailukykyä ja työntekijäsaatavuutta, Gauriloff sanoo ja lisää:

– Asiakaskokemuksen lisäksi haluamme, että meillä on tarjota alan paras työntekijäkokemus.

Ilmoita asiavirheestä