Paikallisuutiset

Aurora Estate laajentaa, korkeatasoinen Boutique Hotelli nousee Inariin

Kahden naisen rakentama konsepti laajenee Ylläkseltä Inariin. Luksus Boutique Hotellissa on 41 huonetta, 100 paikkainen ravintola, Chefs table sekä Spa.

Aurora Estate Inari rakennetaan Juutuanjoen rantaan, Saamelasikeskus Siidaa vastapäätä, Inarin kirkonkylälle. Aurora Estate Inari boutique hotellin on tarkoitus avata ovensa 2021 alkutalvesta.

Aurora Estate perustettiin 2015 keväällä ja uusi hotelli avasi ovensa joulukuussa 2015.

Omistajat Heidi Seikkula ja Sirly Schinmann halusivat rakentaa itsellensä ympärivuotisen työn Lappiin sekä luoda alueelle jotain uutta ja erinlaista.

Nuoret naiset osallistuivat yrityksen ensimmäisenä vuotena Kasvu Open-kilpailuun, jossa oli tarkoitus hioa yrityksen brändiä sekä löytää selkeä linja yritystoiminnalleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aurora Estate sijoittui Lapin alueen kilpailussa toiseksi ja jatkoi siitä Suomen top 80 parhaan yrityksen joukossa. Kasvu Open-sparrauksien aikana tuli hyvin nopeasti selväksi, että konseptin voisi tulevaisuudessa laajentaa muualle Lappiin, Pohjoiseen Ruotsiin ja Norjaan.

Euroopan parha s uu si boutique hotelli

Aurora Estate valittiin Lontoossa viime marraskuussa Euroopan parhaaksi uudeksi boutique-hotelliksi. Palkinnon saatua naisille oli tärkeää keskittyä entistä enemmän laatuun. Yhteistyöehdotuksia tuli ympäri Suomea, mutta mikään ei tuntunut tässä vaiheessa omalta.

– Inarin hanketta ehdotettiin meille ensimmäisen kerran kesän alussa. Kiinnostus heräsi aika nopeasti, koska olemassa olevalla tiimillä oli yhtenäinen visio siitä, mitä on luksus. Heille oli myös tärkeää kunnioittaa Lappia ja rakentaa tontille sopiva kokonaisuus. Eniten meitä kuitenkin kiinnosti itse kohde, Inari. Sirly kertoo.

Ulkomaalainen sijoittaja mukana

Rahamarkkinakeskuksen Jyrki Korhonen sekä Tommi Hänninen ovat keränneet aikaisemminkin sijoittajia isoihin projekteihin, mutta hotelli alasta heillä ei ollut aiempaa kokemusta. Muutaman tapaamisen jälkeen oli selvää, että Aurora Estaten naiset ovat oikeita henkilöitä vetämään tätä projektia. Olemassa oleva konsepti toimii ja se voidaan kopioda Inariin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mukana on myös ulkomaalainen sijoittaja, jonka elämäntyö on luksus. Hän on myös intohimoinen kalastaja ja rakastaa Lapin luontoa sekä vuodenaikoja. Toinen sijoittaja on paikallinen, hänellä on tietotaito turismista ja hän uskoo vahvasti alueeseen.

Aurora Estate Inaria puoltaa myös Inarin kunta. Tiimille on tärkeää rakentaa elämys, josta pääsee nauttimaan myös paikalliset sekä luoda lisää ympärivuotisia työpaikkoja.

– Jyrkin ja Tommin ammattitaito tekivät vaikutuksen. Tämän kokoluokan projektissa on hyvä olla mukana eri alojen ammattilaisia, jotta pääsemme tavoitteeseen, haluamme rakentaa Lapin upeimman hotellin! Sijoittaja-tiimissä on vielä yhdelle paikka, minuun voi olla yhteydessä jos koet, että arvomme kohtaavat, Heidi Seikkula sanoo.

– Meidän tehtävä on hemmotella sinut piloille ja huolehtia sinusta lomasi aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aurora Estate Inari?

Hotellissa on 41 huonetta sekä 24h vastaanotto.

100-paikkainen ravintola, jossa käytetään paikallisia raaka-aineita, mahdollisimman paljon paikallisilta tuottajilta.

Chefs table, jossa pääset lähelle keittiömestarin oppeja, voit nauttia illallisen yksityisesti tai tilata viinikoulutuksen. Lapissa käy myös paljon asiakkaita, jotka välttelevät julkisuutta, siihen Chefs table on erinomainen.

Spa, jonne tuodaan luonto lähelle. Paikka, jossa voit rentoutua hiljaisuudessa, tilata hoitoja jossa käytetään luonnon yrttejä ja saunoa suomalaisessa saunassa.

Aurora Estatelle luksus tarkoittaa hienotunteisuutta, turvallisuutta, elämyksiä, hiljaisuutta ja puhdasta luontoa.

Ilmoita asiavirheestä