Paikallisuutiset

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Saariselälle

Aurinkomatkat lisää tänä syksynä valikoimiinsa pakettimatkat Lapin ja Kuusamon hohtaville hangille.

Kun perinteisten aurinkokohteiden tilanteeseen liittyy epävarmuutta, Aurinkomatkat tarjoaa asiakkaille uudenlaisia kokemuksia kotimaassa yhdistettynä pakettimatkan luotettavuuteen, turvallisuuteen ja helppouteen.

Aurinkomatkat järjestää matkoja pohjoisen lomakeskuksiin 10.10.2020-2.5.2021 ja matkat ovat nyt myynnissä osoitteessa aurinkomatkat.fi. Kohteita ovat Levi, Ruka, Saariselkä ja Ylläs. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin tai koko viikoksi lauantaista lauantaihin.

Lähiviikkoina valikoimiin lisätään yhdistelmämatkat, joissa normaalimajoitukseen on yhdistetty elämysmajoitus: loman voi esimerkiksi aloittaa yöpymällä lumilinnassa tai se voi huipentua yöllä pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset. Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta”, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa .

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara ja käsimatkatavara sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy aina joustavat muutos- ja peruutusehdot.

Ilmoita asiavirheestä