Paikallisuutiset

Anne´s Garden on Saariselän ravintolamaailman uusin tulokas

Saariselkä sai uuden ravintolan tälle talvikaudelle. Anne´s Garden sijaitsee Saariselän keskustassa, Panimon vieressä.

Anne´s Gardenin ruokasali tuo mieleen kesäisen mummolan punaisine mökkeineen. Ruutuikkunoita reunustavat verhot ja ikkunalaudoilla ihastuttavat värikkäät pelargoniat. Koivut reunustavat salia.

Anne´s Garden on hampurilaisravintola. Listalta löytyy myös pizzoja, wingsejä, salaatteja ja finger food-annoksia. Ravintolassa on asiakaspaikkoja 150 ja pöytävarauksia ei tarvitse tehdä ennakkoon.

– Haluamme erottua uudella tarjonnalla ja ilmeellä tunturin ravintoloista, kuvailee yrittäjä Anne Lindholm Anne´s Gardenista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keskieurooppalaiset ovat olleet ihastuneita uudesta, viihtyisästä ruokapaikkasta. Kiitosta on tullut myös siitä, että ruokaa saa kohtuullisen nopeassa ajassa.

– Meillä eivät lapset pitkästy odottamaan ruokaa. Lasten kanssa ruokailu on joskus taiteilua, mutta me olemme tuoneet helpotusta lapsiperheiden ruokailun. Meillä lapset saavat ensin annoksensa ja pääsevät pikemmiten syömään, kuvailee ravintolapäällikkö Petri Jarkko Anne´s Gardenista.

Suuri syötävä isoon nälkään

Yksi Anne´s Gardenin suosituimmista ja puhutuimmista annoksista on Annen nimikko burgeri, Anne´s burger.

– Se on sellainen hyvänkokoinen burgeri. Ulkomaalaiset kun näkevät sen, he pitävät sitä valtavana. Kun taas suomalaisille Annen burgeri on ihan hyvänkokoinen hampurilainen, jolla nälkä lähtee, kuvailee Jarkko.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Olemme ajatelleet Annen burgerissa raavaita miehiä, jotka tulevat pakkasesta nälissään, lisää Lindholm.

Anne´s Gardenin ruoka-annoksissa näkyy vahvasti käden jälki, sillä kaikki tehdään käsin aina pizzapohjan taikinasta talon kastikkeisiin saakka.

– Annoksemme ovat hyvän makuisia ja itsetehdyn näköisiä. Käytämme puhtaita raaka-aineita ja mahdollisimman paljon lähiruokaa, Jarkko kuvailee.

Keittiö on avoinna joka päivä klo: 12:00-22:00.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kaikki on tervetulleita ravintolaamme vaikka monot jalassa! Ei muuta kuin rennosti sisään, toivottaa Anne Lindholm Anne´s Gardenista.

Ilmoita asiavirheestä