Ihmiset

Änkkärit löytyy tunturista

Angry Birds Activity Parkissa riittää vilinää. Kylmä ja lumisateinen sää saa monen perheen lomasuunnitelmat ulkosalla muuttumaan sisätiloihin.

Holiday Club Saariselän yhteydessä sijaitsee Angry Birds Activity Park, jossa riittää lapsille ja vanhemmillekin liikunnallista tekemistä koko päiväksi. Puiston lähtökohtana on fyysinen tekeminen eli laitteet eivät liikuta ihmisiä, vaan ihmiset laitteita.

Avaruutta ja Lapin tunnelmaa

Puiston teemana on avaruus ja Lapin tunnelma, mikä sopii oikein hyvin tunturiin. Puiston erikoisuutena on pitkä ja jännittävä seikkailurata, jonka varrelta löytyy erilaisia, toiminnallisia rasteja. On kiipeilyä, tasapainoilua rotkon yli, köysiradalla laskua ja kaikkea muuta. Puistossa on kymmenen aktiviteettipistettä, joissa riittää liikunnallista tekemistä kaiken ikäisille.

Holiday Club Saariselkä hotellipäällikkö Annamaija Putkosen mukaan, Angry Birds Activity Parkin kävijämäärät vaihtelevat sesongeittain hyvin paljon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Esimerkiksi koulujen lomaviikot ovat erittäin vilkasta sesonkia, samoin kuin joulukuu. Muina aikoina on hieman tasaisempaa, mutta yleensä ottaen viikonloppuisin on vilkkaampaa.

Bad Piggies -pelialue

Bad Piggies -pelialue viihdyttää nuorisoa ja suosikkipeli lienee Forza-rallipeli, jossa voi pelata porukassa ja seurata toisten peliä. Aktiiviset Kinect Sports ja Dance Central -pelit ovat mukavaa viihdettä vaikkapa koko perheelle. Tablettibaarissa voi kukin hengailla ja selailla mielijuttujaan tabletilla, esim. digitaalisia lehtiä tai Xbox Viihdettä. Samalla kun nuoret pelaavat, vanhemmat voivat nauttia tablettibaarin digitaalisista lehdistä.

Lupa hengähtää

Saariselän aktiviteettipuistossa voi myös lupa hengähtää. Taukopaikat sijaitsee eri toimintojen läheisyydessä. Leikkialueen vieressä sijaitseva oleskelualue on suunnattu pienille lapsille. Puiston yhteydessä on myös kahvila, josta voi ostaa välipalaa ja virvokkeita.

– On todella mukavaa, että juuri Holiday Club Saariselällä on mahdollisuus tarjota tekemistä myös erityisesti lapsille, sillä olemmehan perhehotelli. Varmasti suurin osa tänne tulevista lomailijoista haluaa viettää aikaa ulkoaktiviteeteissä, mutta niiden lisäksi puisto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aktiivisen päivän viettämiseen myös sisätiloissa. Ja kyllä puistossa on tekemistä myös aikuisille, Putkonen sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hyvä tietää

Alle 10-vuotiaalla on oltava aikuinen valvoja mukana puistossa.

Myös aikuiset maksavat sisäänpääsymaksun.

10–14-vuotiaat lapset saavat olla puistossa ilman aikuisen valvontaa vain huoltajan kirjallisella suostumuksella. Lupakaavakkeita saa Angry Birds Activity Parkin kassalta.

Ilmoita asiavirheestä