Paikallisuutiset

Alko avaa väliaikaisen myymälän Saariselälle pääsiäisviikolla

Alko avaa 12. huhtikuuta Saariselälle väliaikaisen myymälän varsinaisen myymälän tuhouduttua tulipalossa helmikuussa. Myymälä palvelee asiakkaita siihen saakka, kun uusi myymälätila saadaan käyttöön.

Väliaikainen Alkon myymälä avataan tiistaina 12. huhtikuuta Saariselän keskustassa.

– Paikalliset palvelut ovat tärkeitä niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Tavoitteenamme oli saada avattua väliaikainen myymälä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun kauppakeskus Kuukkelissa sijainnut myymälämme paloi tulipalossa. Yli 100-neliöinen väliaikainen myymälä avataan pääsiäisviikolla. Muutamme takaisin varsinaisiin tiloihin sitten, kun kauppakeskuksen tilat valmistuvat, palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä kertoo.

– Valikoimassamme olemme huomioineet yhtä lailla paikalliset toiveet kuin Lapin matkailijoiden mieltymykset. Meiltä löytyy juomia vaikkapa Lapin luonnonantimien makupareiksi. Henkilöstömme auttaa mielellään ruoan ja juoman yhdistämisessä”, sanoo palvelupäällikkö Riina Pehkonen .

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valikoimaa rakennetaan asiakastoiveiden perusteella

Saariselän myymälän valikoima elää aktiivisesti sesonkien mukaan ja valikoimassa huomioidaan myös asiakkaiden toiveet.

– Saariselän myymälämme painottuu viineihin. Myymälä avautuu juuri pääsiäisen alla, mikä näkyy myös punaviinivalikoimassamme. Rakenamme valikoimaa vastaamaan asiakastoiveisiin, joten toiveita kannattaakin rohkeasti jättää joko meille myymälään tai osoitteessa alkotoive.fi , Pehkonen kertoo.

Ilmoita asiavirheestä