Kesällä kulutus kasvaa – vakuudettoman pankkilainan voit maksaa takaisin erissä

Kesällä menot kasvavat matkustamisen, sosiaalisten tapahtumien sekä ulkoilma-aktiviteettien johdosta. Erilaisiin tapahtumaan olisi mukava osallistua, mutta lähes jokainen kesän riento on maksullinen. Pääsylippujen ja ruokailun lisäksi kulutusta kasvattaa majoitus, julkisen liikenteen käyttö sekä ostokset. Usealla kesälomalaisella kasvaakin kulutus kesän aikana huomattavasti muihin kuukausiin verrattuna.

Pankkilainan avulla voit jakaa kuluja useammalle kuukaudelle

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea käyttöösi vakuudettoman pankkilainan, joka on tarkoitettu niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin. Pankkilainaa ilman vakuuksia tai takausta voidaan myöntää 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan haun yhteydessä saat itse määrittää, minkä verran tarvitset lainaa sekä millaista takaisinmaksuaikaa toivot lainallesi. Lainan takaisin maksun voit näin ollen räätälöidä itse niin, että kuukausierä pysyy omaan budjettiisi sopivana koko laina-ajan.

Hakemalla lainaa tarpeen mukaan ja sen verran kuin oma taloudellinen maksuvarasi sallii, pystyt jakamaan kesän kuluja tasaisemmin useammalle eri kuukaudelle.

Oli kyse sitten kesälomamatkan tai muiden suurempien menojen rahoittamisesta, tuo vakuudeton pankkilaina joustavuutta kesän budjetointiin.

Kilpailuta pankkilaina VertaaLainaa.fi palvelussa

Kilpailuta pankkilaina ja saat lainan tilille nopeasti

VertaaLainaa.fi palvelussa laina kilpailutetaan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Maksuttoman lainahakemuksen täytät noin viidessä minuutissa ja hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus välitetään heti kaikille kilpailutuksessa mukana oleville lainantarjoajille kilpailutettavaksi.

Lainan monipuolisen kilpailuttamisen myötä tulet todennäköisesti saamaan useita henkilökohtaisia lainatarjouksia. Tarjouksia vertailemalla pystyt selvittämään helposti, mikä pankeista tarjoaa sinulle lainaa edullisimmalla lainan korolla. Lainavertailun avulla näet myös, minkä verran voit saada lainaa, mikä on lainan kuukausierä sekä lainan todellinen vuosikorko.

Jos päädyt valitsemaan jonkun lainatarjouksista, maksetaan pankkilaina tilillesi jopa saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Myönnetyn lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisesti.

Pidä kulutus kurissa myös kesällä

Kesän ei menoista huolimatta tule olla kuitenkaan pelkkää kuluttamista. Kaikilla kuluttaminen ei lisäänny samalla tavalla kesän aikana. Useat ihmiset joutuvat sopeuttamaan menonsa kesälläkin taloudellisista syistä ja lomalla voi tehdä paljon erilaisia asioita ilmaiseksi tai säästeliäästi.

Jos kesällä suurimman osan lomasta haluaa vain olla kotosalla, voi loman aikana jopa säästää, koska rahaa ei mene työmatkakuluihin tai kalliimpiin työpaikkalounaisiin. Loman aikana on myös enemmän aikaa tarvittavien hankintojen hintavertailuun. Kesällä monia asioita voi myös tehdä ulkona ilmaiseksi, jolloin säästää myös sisätiloissa maksettavista harrastekuluista.

Jotta kesämenot pysyisivät hallinnassa ja kohtuullisella tasolla, on hyvä tehdä suunnitelmista budjetti ja laskea, minkä verran loman viettoon voi käyttää säästöjään tai ottaa lainaa.

Lomalainan ottamisen yhteydessä vertaile pankkien korkotasoja ja valitse laina pienellä korolla. Lainavertailun teet nopeasti, helposti ja maksutta kotimaisessa VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. Pyydä ilmaiset tarjoukset ja katso, millaisen lainan sinä voisit saada.

Hae pankkilainaa VertaaLainaa.fi palvelusta