Paikallisuutiset

Matkalla Vongoivan kammille

UK-puistossa etsitään kadonnutta naista

UK-puistossa jatketaan keskiviikko-iltana alkaneita kadonneen naisen etsintöjä. Illan ja yön aikana naista etsittiin Lapin rajavartioston helikopterin ja Rajan koirapartion voimin tuloksetta.

Etsintöjä jatketaan heti torstaina aamusta. Mukaan on hälytetty kolme Rajan koirapartiota. Paikka on syrjässä ja vaikeakulkuisessa maastossa. Kaikkia alueella liikkuvia pyydetään tarkkailemaan maastoa kadonneen löytymiseksi.

Kadonneella, 67-vuotiaalla naisella ei ole mukanaan mitään varusteita ja hänellä on päällään vain tumma T-paita ja mustat housut.

Muu seurue Vongoivan kammilla

Poliisi sai ilmoituksen Urho Kekkosen kansallispuiston alueella kadonneesta henkilöstä keskiviikkoiltana 8.8. kello 20.06. Selvisi, että kyseessä oli neljän hengen seurue, joka oli keskiviikona aamulla lähtenyt Hammaskurun varaustuvalta tarkoituksenaan kävellä Vongoivan kammille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kielisvaaran kohdilla yksi seurueesta oli lähtenyt yksin toista reittiä kammia kohti.

Muu seurue oli saapunut iltapäivästä perille, mutta ryhmästä erkaantunutta ei kuulunut kammille. Seurueeseen kuulunut 67-vuotias nainen lähti etsimään ryhmästä erkaantunutta noin kello 17. Kello 20.45 selvisi, että ryhmästä Kielisvaaran kohdalla erkaantunut oli palannut Hammaskurun kämpälle hyvissä voimissa.

Ilmoita asiavirheestä