TILAA SAARISELÄN SANOMAT JA VOIT VOITTAA RUSKALOMAN KAHDELLE SAARISELÄLLÄ!

Palkintoon sisältyy kahden hengen matka: lennot Helsinki-Ivalo-Helsinki, (syyskuussa 2018, tarkka ajankohta sovitaan myöhemmin.), viikon majoitus kahden hengen huoneessa Santa's Hotel Tunturissa (sis. aamupala ja keittolounas), juhlalounas Ravintola Kaunispään Huipussa (sis. lounas + alkoholiton ruokajuoma) sekä pullakahvit Laanilan Savottakahvilassa.

Kilpailuaika 1.5.2017 - 30.4.2018. Kilpailuun voi osallistua tilaamalla Saariselän Sanomat netissä tai lähettämällä tilauslomakkeen Saariselän Sanomista.

Arvonta suoritetaan 11.5.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi voittaja julkaistaan Saariselän Sanomissa ja nettisivuillamme.

Vuoden 2017 ruskaloman voitti Matti Hytti. Arvonta on suoritettu 12.5.2017 ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kestotilaus: 21,80€ / vuosikerta / 4 päälehteä kotiin kannettuna. Kevään Viikkoliitteet sekä Saariselän Sanomien kieliversiot ovat maksutta luettavissa nettiversioina. Samalla osallistut viikon ruskaloma kahdelle Saariselällä –arvontaan.

Klikkaa "TILAA" ja täytä tietosi! Pakolliset kentät on merkitty *:llä.